IAPP examentrainingen, Security Academy powered by VKA

De Security Academy en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor het aanbieden van IAPP examentrainingen. De IAPP (International Association of Privacy Professionals) is de certificerende instelling voor onder andere CIPP/E, CIPM en CIPT.

De Security Academy is de gerenommeerde opleider in Nederland op het werkveld van Security en Privacy. De consultants van VKA zijn experts op deze gebieden. Zij zijn uitstekend in staat de vertaling van de theorie naar de praktijk te maken en hun ervaring op een interactieve manier over te brengen. Zodoende levert deze samenwerking een meerwaarde op van praktijkdocenten die de uitdagingen cursisten echt begrijpen en verder gaan dan enkel theorie.

Wat is de meerwaarde van een IAPP certificering?

Privacy is een relatief nieuw vakgebied en er zijn veel opleidingsmogelijkheden. De IAPP certificeringen (CIPP/E, CIPM & CIPT) worden gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. Om een IAPP certificering te bemachtigen moet een examen met goed gevolg worden afgerond en er is een verplichting tot permanente educatie. Wij zien dan ook dat onze klanten voornamelijk varen op de IAPP certificeringen.

Waarom kiezen voor de Security Academy powered by VKA?

Er zijn op dit moment meerdere organisaties die de IAPP examentrainingen aanbieden. Deze trainingen richten zich voornamelijk op het examen. Onze ervaring is dat de IAPP examens niet onderschat moet worden. Uitsluitend oefenen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Onze examentrainingen onderscheiden zich – naast de focus op het behalen van het examen – door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.

Wilt u zich ook in twee dagen volledig voorbereiden op de internationale IAPP-certificeringen? Meld u dan aan voor een van de komende trainingen: CIPP/E op 7 en 8 november of CIPT op 11 en 12 december.

Neem voor meer informatie contact op met Melanie Nadorp.