Erik van Zegveld nieuwe directeur Verdonck, Klooster & Associates

Erik van Zegveld treedt per 1 januari 2019 toe tot de directie van Verdonck, Klooster & Associates. Hij neemt de positie over van Joost Beukers die zich weer volledig gaat richten op advieswerkzaamheden voor klanten. Joost heeft met zijn tomeloze energie en inzet 12 jaar lang leiding gegeven aan VKA en daarmee geholpen om VKA te laten groeien tot wat het nu is: een toonaangevend adviesbureau voor strategische projecten met ICT.

Erik van Zegveld is één van de partners van Verdonck, Klooster & Associates en bijna 20 jaar werkzaam voor het adviesbureau. De afgelopen jaren heeft hij interim-management en programma-management rollen vervuld bij klanten van VKA.

Van Zegveld over zijn nieuwe functie: “Onze maatschappij verandert razendsnel door alle technologische vernieuwingen. Ik kijk er naar uit om vanuit een leidinggevende rol zowel onze klanten hierover van goed advies te voorzien als ons bureau continu aan te passen aan deze veranderingen. Tegelijkertijd, VKA is voor mij al die jaren een inspirerend bedrijf geweest, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een bedrijf om trots op te zijn door alle leuke collega’s en de mooie projecten voor onze klanten. Dat moeten we natuurlijk juist niet veranderen, maar koesteren.”

Vanaf 1 januari 2019 bestaat de directie uit Marc Gill’ard en Erik van Zegveld.