Arjan van Venrooy nieuwe directeur VKA

Arjan van Venrooy is toegetreden tot de directie van Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij neemt deze rol over van Marc Gill’ard, die de afgelopen 10 jaar leiding heeft gegeven aan VKA en daarmee heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van VKA naar het toonaangevend adviesbureau voor digitale transformatie in de publieke sector. Een positie die VKA als onderdeel van de Highberg Group de komende jaren zal versterken én uitbreiden. Vanaf nu bestaat de directie van VKA uit Erik van Zegveld en Arjan van Venrooy. 

Marc Gill’ard: ‘Ik ben begin 1999 bij VKA gestart met de verwachting zo’n 5 jaar bij VKA te werken. Dit heb ik bijna 5 keer gerealiseerd, door de gave adviesopdrachten mét maatschappelijke impact, door VKA’s mensgerichte cultuur en door de samenwerking met fijne collega’s die de passie delen om digitaliseringsuitdagingen wél te laten slagen. Daarvoor wil ik alle VKA-ers heel erg bedanken! Tegelijkertijd is het na 10 jaar als directeur tijd voor wat nieuws. Begin april zal ik daarom – met pijn in mijn hart – afscheid nemen van VKA en tijd nemen om mij te oriënteren op mijn volgende uitdaging. Gelukkig heb ik alle vertrouwen dat Erik en Arjan VKA samen naar een mooie toekomst zullen leiden.’.   

Arjan van Venrooy is één van de partners van VKA en bijna 20 jaar werkzaam voor ons adviesbureau. De afgelopen jaren heeft hij VKA’s Data & Artificial Intelligence praktijk geleid en talloze adviesopdrachten uitgevoerd. Arjan over zijn nieuwe functie: “VKA staat aan de vooravond van een volgende stap in haar ontwikkeling. Klanten vragen ons steeds meer om als meerjarige strategische partner hun digitale transformatie te begeleiden. Als onderdeel van de Highberg Group kunnen we hier nog beter invulling aan geven. Ik kijk ernaar uit om als directeur VKA te helpen met deze volgende stap”.   

Over VKA
VKA is in 1985 opgericht en gedreven om de digitale transformatie van haar opdrachtgevers succesvol te realiseren. Onze 150 professionals helpen om de meerwaarde die technologie potentieel biedt optimaal te benutten, zodat onze opdrachtgevers zich blijven ontwikkelen en innoveren in het snel veranderende digitale tijdperk. VKA is onderdeel van de Highberg group: the leading Transformation Consulting Group in Europe 

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen, publicaties en evenementen van VKA? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief: link.